مردم ایران برای چندمین بار ثابت کردند موفقیت و پایداری حکومت بیش از آنکه منوط به داشتن منابع و ثروت های طبیعی و سرزمینی باشد، متأثر از داشتن امتی اسلامی با حرکت های خودجوش مردمی و سرمایه های معنوی است که به مدیران و مسئولانی نیاز دارد که حکومت اسلامی را با شاخصه های حکومت علوی استمرار و تداوم ببخشند.
به گزارش ره آورد اخبار، همزمان با عید بزرگ غدیر سراسر ایران شاهد برگزاری بزرگترین جشن و اجتماع غدیرانه تاریخ بود و مردم و دوستداران امام علی علیه السلام با حضور میلیونی خود، شادی، ارادت و مودت عاشقانه و خالصانه خود را نسبت به مولای متقیان علی علیهالسلام نشان دادند و با شور، اشتیاق و احساسات پاک خود پیام غدیر را به فرزندان و نسل های امروزی منتقل کردند و منکران ولایت و کوردلان و منحرفین همچنان مبهوت وفرتوت باقی ماندند.
آنچه در این جشن های کیلومتری و ایستگاهی باشکوه و گسترده تجلی یافت، پرتوی کوچکی ازانوار درخشان صفات و فضایل اخلاقی آن دردانه الهی، امیرالمومنین علیه السلام بود که مردم با تاسی به آنها، همدلی و برادری، نشاط، سعادت وارادت را در سطح جامعه گسترش دادند تا ازاین رهگذر در مسیر روشن ولایت و امامت گام بردارند.
میزبان این جشن های بزرگ و باشکوه، مردم خلاق و بخشنده ای بودند که با بذل دارایی، مال، زمان و توان و فکر و خلاقیت خود در نمایش ارادت به آن فخرعالمیان، گوی سبقت را از یکدیگر ربودند تا غدیرانه ای بینظیر را در تاریخ ثبت کنند.
سخاوتمندی، گذشت، کمک و خدمت به مردم، مروت، یاری و تکریم نیازمندان و فقرا، همدلی و مهربانی با همنوعان و برادران دینی، انفاق، تقبل سرپرستی یتیمان، ایثار و ازخودگذشتگی، اطعام و تلاش و فعالیت خالصانه و جانانه مردم در این جشن ها و موکب های غدیرانه بارقه ای از ارادت دلدادگان فضایل و مناقب علی بی ابیطالب بود که همگان را مجذوب خود کرده بود.
حال با پایان یافتن این جشن های مردمی و باشکوه، دوباره نوبت قانون گذاران و دولتمردان است که برای احیای شاخصه ها و مبانی حکومت علوی همچون رعایت عدالت، ﻗـﺎﻧﻮنﻣـﺪاری، رفاه و تامین معاش مردم، برقراری امنیت، اﻧﺘﺨﺎب ﻣﺪﻳﺮان و مسئولان ﺑﺮاﺳﺎس ﻟﻴﺎﻗﺖ، ﺷﺎﻳﺴﺘﮕﻲ و ﺗﻮاﻧﺎﻳﻲ، پرهیز از ﺧﻮﻳﺸﺎوﻧﺪﮔﺮاﻳﻲ، مبارزه با فساد و نفوذ، اﻫﺘﻤﺎم ﺑﻪ اﻧﻄﺒﺎق ﻗﻮل ﺑﺎ ﻋﻤلکرد و در یک کلام رعایت تقوای الهی برای خدمت به مردم کمر همت ببندند و درعصری که جامعه بیش از همیشه تشنه پاکسازی و نوسازی مدیریتی و اجرایی است این اصول اساسی را به منصه ظهور برسانند.
این مردم برای چندمین بار ثابت کردند که موفقیت و پایداری حکومت بیش از آنکه منوط به داشتن منابع و ثروت های طبیعی و سرزمینی باشد، متأثر از داشتن امتی اسلامی با حرکتهای خودجوش مردمی و سرمایه های معنوی است که به مدیران و مسئولانی نیاز دارد که حکومت اسلامی را با شاخصه های حکومت علوی استمرار و تداوم ببخشند.
نیکبخت و سعادتمند کسی که ازپیام و عظمت غدیرو والی آن، کمال بهره و الگو بگیرد و بدا به حال آنکه با ادامه و اصرار برفاصله بیشتر از ویژگیهای حکومت علوی، همچنان رو به تباهی و سیاه رویی در حرکت باشد.