دبیر ستاد دهه کرامت استان اصفهان گفت: با هدف عمق بخشیدن به رابطه امت و ولایت، گسترش آموزههای رضوی و ترویج سبک زندگی رضوی، ۸۸۸ عنوان برنامه در دهه کرامت در دیار زاینده رود برگزار میشود.
ره آورد اخبار: محمدحسین امامی، دبیر ستاد دهه کرامت استان اصفهان در نشست خبری که با حضور مصطفی حجه فروش، مدیریت کانونهای خدمت رضوی استان اصفهان برگزار شد با تشریح عملکرد مدیریت کانون های خدمت رضوی اصفهان گفت: در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۶۲ هزار خدمت خادمیاری ثبت شده است، اما تعداد واقعی خدمات ارائهشده بیشتر از این رقم است و بر اساس تخمینها، ۶۰۰ هزار خدمت در حوزههای مختلف در استان اصفهان انجام شده است که نسبت به سال ۱۴۰۲ رشد ۳۷ درصدی داشته است.
معاون خادمیاری کانون های خدمت رضوی اصفهان شعار امسال دهه کرامت را «ایران امام رضا(ع)» عنوان و تصریح کرد: در سطح استان، ۸۸۸ عنوان برنامه برای این ایام تدارک دیده شده که با هدف تقویت ارتباط مردم با فرهنگ رضوی، ایجاد نشاط اجتماعی و ترویج سبک زندگی اسلامی برگزار خواهد شد.
وی از برگزاری مراسم افتتاحیه دهه کرامت در ساعت ۶ صبح نهم اردیبهشتماه در گلستان شهدای اصفهان خبر داد و گفت: در این مراسم، خادمیاران با عطرافشانی و تجدید میثاق با آرمانهای شهدا، پیوند خدمت به مردم را با ارزشهای انقلاب اسلامی گرامی می دارند. این مراسم بهطور همزمان در گلزار شهدای شهرستانها نیز برگزار خواهد شد.امامی اضافه کرد: ویژهبرنامههای مردمی دهه کرامت امسال در محورهای مختلف شهری مانند خیابان امام رضا(ع)، خیابان حرم در نزدیکی حرم حضرت زینبیه، پارک گلمحمدی و بوستان کودک برگزار خواهد شد. همچنین رواقهای خدمت در گذر فرهنگی اصفهان و سایر مناطق دایر خواهند بود.
وی ابراز کرد: برنامههایی همچون سپاس معلم، سفره کرامت در مساجد و حسینیهها، طرح نذر خون با حضور جمعی خادمیاران در سازمان انتقال خون، اردوهای سلامت برای مناطق محروم، بازسازی منازل مستضعفین و طرح ضامن آهو برای حضور در ندامتگاهها، از جمله برنامه ها در این ایام است.
معاون خادمیاری آستان قدس رضوی اصفهان تصریح کرد: طرح نذر خون که شامل مشارکت گسترده خادمیاران در اهدای خون به بیماران نیازمند، طرح نذر شفا شامل اجرای اردوهای جهادی سلامت در مناطق محروم و درمان بیماران، طرح ضامن آهو شامل فعالیت گسترده خادمیاران در زندانها برای حمایت از آزادی زندانیان نیازمند، طرح محله کرامت و پویش ملی نسل رضوی که شامل حضور خادمیاران در زایشگاهها و اهدای هدایا به نوزادان تازه متولدشده در ایام دهه کرامت و برپایی سفرهخانهای با الهام از مهمانسراس حضرت رضا در خیابان مسجدسید در ایام دهه کرامت در کنار برنامههای فرهنگی از جمله این برنامه هاست.
امامی گفت: شبکه خادمیاری با تکیه بر سرمایه معنوی امام رضا(ع)، بدون وابستگی به دستهبندیهای سیاسی یا گروههای خاص، به همه مردم خدمترسانی میکند و این شبکه، بیش از هر چیز بر گرهگشایی از مشکلات نیازمندان تمرکز دارد و تلاش میکند تا خدماتی بدون هزینه و با محوریت کمکرسانی ارائه شود.
وی اظهار داشت: یکی از برنامههای مهم شبکه خادمیاری، طرح سفیران رضوی در مدارس است تا نوجوانان آموزش بینند و به عنوان سفیران فرهنگی و معنوی فعالیت کنند.
امامی همچنین اجتماع بزرگ امامرضاییهای اصفهان را در روز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشتماه بیان و تصریح کرد: در این روز راهپیمایی خانوادگی از میدان انقلاب به سمت میدان امام(ره) برگزار میشود و پس از آن، مراسم جشن میلاد امام رضا(ع) در میدان امام(ره) برگزار خواهد شد.
وی بیان کرد: در حوزه بانوان و خانواده، برنامههای ویژهای در حال اجراست و یکی از این برنامهها تقدیر از خانوادههای پرجمعیت و جوان در قالب طرح «ایران جوان» است که با هدف حمایت از سیاستهای جوانی جمعیت انجام میشود، طرح رأفت رضوی نیز اجرا خواهد شد که در آن، خادمیاران به کارخانجات و مراکز صنعتی مراجعه کرده و فعالیتهای اجتماعی و حمایتی انجام خواهند داد.
معاون خادمیاری آستان قدس رضوی اصفهان تأکید کرد: نماد بیرق رضوی نیز در سطح استان برافراشته خواهد شد و میزهای خدمت در تمامی شهرستانها و کانونها مستقر میشوند، در روز میلاد امام رضا (ع)، برنامه میثاق با ولایت برگزار خواهد شد که در آن، خادمیاران در نماز جمعه حضور خواهند داشت و میزهای خدمت برای راهنمایی و ارائه خدمات به مردم ایجاد خواهند شد.
وی ادامه داد: در حوزه فرهنگی، برنامه جوانان و محور مقاومت طراحی شده است که در آن، جوانان رضوی درباره مفاهیم مقاومت و ایثار آگاهسازی خواهند شد، همچنین اجتماع بزرگ نوجوانان رضوی (۱۲ تا ۱۸ سال) برگزار خواهد شد تا این گروه سنی بیشتر با مبانی فرهنگی و معنوی امام رضا (ع) آشنا شوند.
وی خاطرنشان کرد: شبکه خادمیاری کاملاً مردمی و داوطلبانه است و تمام خدمات ارائهشده رایگان و تبرکی هستند و مردم علاقهمند میتوانند نذورات خود را به نام امام رضا(ع) انجام دهند تا این کمکها در همان استان صرف خدمترسانی شود، وقف و نذرهای خادمیاران به سرمایهای برای توسعه خدمات مردمی تبدیل خواهد شد.