مدیرعامل یک شرکت فناور گفت: استفاده از محصول فناورانه شرکت ما به کاربران بدون هیچ گونه مخاطرهای امکان شناسایی اشیا خاص را در تصاویر میدهد. دقت بالای ۹۰ درصدی این محصول که در دنیا بی رقیب است نیز امکان شناسایی اشیا را تحت هر شرایطی فراهم میکند.
ره آورد اخبار: مدیرعامل یک شرکت فناور در حاشیه دومین رویداد سالانه هوش مصنوعی اصفهان با تاکید بر اهمیت فناوری هوش مصنوعی در صنعت اظهار کرد: این شرکت که از سال ۱۴۰۲ تاکنون در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان استقرار دارد، به صورت تخصصی در زمینه پردازش تصویر با استفاده از الگوریتمهای یادگیری عمیق در تصاویر کلاسیک فعالیت میکند. این فناوری در زمینههای کنترل کیفیت، بارگیری محصولات پتروشیمی و پالایشی کاربرد دارد.
وی افزود: محصول نمایش داده شده ما در این رویداد، کاشف اشیا در تصاویر ویدیویی از بالا بود که به کاربر بدون هیچ گونه مخاطرهای امکان شناسایی اشیا خاص را در تصاویر میدهد.
مدیرعامل این شرکت فناور گفت: یکی از چالشها در تصاویر هوایی از اشیا زمینی، تنها بودن تصویر و یکتا بودن اشیا داخل آن است که ممکن است باعث شود اشیا به درستی تشخیص داده نشوند. به همین دلیل در این محصول از چند تصویر (فریم ویدیویی) و روشهای غنی سازی آن استفاده شده که امکان شناسایی اشیا را بدون هیچ گونه مخاطرهای فراهم میکند.
اسدی تصریح کرد: نکته قابل توجه دقت بالای ۹۰ درصدی آن است که در دنیا بی رقیب است. پیش از این ارزیابی بنچ مارکهای دنیا نظیر Image net و VisDrone بر اساس روش MAP، دقت ۷۵ تا ۸۰ درصد را نشان میداد. به بیان دیگر ما با نوآوری در الگوریتم موفق شدیم به دقت بالای ۹۰ درصد دست یابیم. این درصد از دقت به کاربران این امکان را میدهد که از زمان ورود اشیا به تصویر تا زمان خروج آنها، اشیا مورد نظر را در هر شرایطی و بدون هیچگونه مخاطرهای رصد کنند.
وی ادامه داد: بر اساس همین قابلیتهای یاد شده، صنایع فولادی، فلزی و ریختهگری، صنایع خودروسازی، داروسازی، پتروشیمی و پالایشگاهی و همچنین صنایع نظارت و بازرسی میتوانند از این محصول استفاده کنند.
مدیرعامل این شرکت فناور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دومین رویداد سالانه هوش مصنوعی اصفهان اظهار کرد: این دوره از نمایشگاه به خوبی برگزار شد و مخاطبان ما بیشتر سازمانها و صنایع بودند. بر اساس همین تعاملات انجام شده، موفق شدیم با چندین شرکت بزرگ که برای خرید این محصول آماده عقد قرارداد بودند، برای همکاری وارد تعامل شویم.
اسدی با اشاره به نقش شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در شبکهسازی و رفع نیازهای شرکتهای دانشبنیان و فناور خاطرنشان کرد: شبکهسازی با شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر در این شهرک به ما امکان میدهد بسیاری از موارد، نیازهای خود به مواد اولیه، کمکهای فکری و حتی آموزشی برطرف کنیم. از سوی دیگر عملکرد شهرک در حوزه منتورینگ و مشاوره نیز به این شرکت در جهت رشد و توسعه کمک کرده است.