اختتامیه هفتمین جشنواره ملی رسانهای معلولان با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد و از منتخبان تقدیر شد.
ره آورد اخبار: منصور گلناری، مدیر اجرایی هفتمین جشنواره رسانهای معلولان در آیین اختتامیه این جشنواره که در هتل سپاهان اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: در هفتمین جشنواره رسانهای معلولان ۱۳۷ نفر خانم و ۷۷ آقا شرکت کردند که به نوبه خود، قابل توجه است، همچنین بیش از ۲۰۰ هزار معلول، در استان اصفهان، در زمینه رسانه فعالیت دارند.
وی افزود: در سطح کشور و جهان جشنوارههای بسیاری برگزار میشود که به دنبال تبلیغ، معرفی و جایزه هستند اما در جشنواره رسانهای معلولان، سعی شد تا برنامه هدف نباشد بلکه به ابزاری برای ارتقا محیط فرهنگی جامعه تبدیل شود.
گلناری گفت: نباید به معلولان ترحم کنیم و برای آنها تأسف بخوریم، معلولان بهعنوان بخشی از اقشار جامعه، اغلب گوشهگیر هستند که یکی از دلایل آن عدم مناسبسازی فیزیکی است، البته اصفهان در ساخت معابر شهری برای معلولان پیشتاز است.
دبیر جشنواره رسانهای معلولان تصریح کرد: خواسته ما از مسؤولان و مردم، تغییر دید نسبت به معلولان است تا آنها نیز در جامعه دیده شوند، با اینکه مکان دبیرخانه ثابت نیست و مقدار جوایز نیز افزایش نیافته، جشنواره معلولان ملی است و دغدغه تمام معلولان سطح کشور را داریم.
وی خاطرنشان کرد: یکی از نقاط ضعف رسانه، آموزش است، با کمک هیأت داوران در طول سال دورههای آموزشی برای معلولان در سراسر کشور، به صورت مجازی برگزار میشود تا سطح کیفی جشنواره افزایش یابد.
شرکت ۲۷ استان در جشنواره معلولان اصفهان
ناصر چاووشی، مدرکل بهزیستی استان اصفهان در این آیین با بیان اینکه معلولیت محدودیت به دنبال دارد اما مانع توانمندی نیست گفت: هر روز در اقصینقاط استان، حتی در شهرهای دورافتاده با معلولان توانمند روبرو میشویم، اگر معلولان محدودیتهایی دارند، روح بزرگی هم دارند.
وی افزود: این جشنواره با همت خود معلولان برگزار میشود و تلاش آنها ستودنی است، امیدوارم سازمانهای حامی، کمک بیشتری به این جشنواره بکنند.
چاووشی گفت: در هفتمین جشنواره ملی رسانهای معلولان، از ۲۷ استان شرکتکننده داریم و هرچند حامی ملی وجود نداشته اما این جشنواره ملی است، زیرا فراخوان و ارسال آثار ملی بود و از شرکتکنندگان سراسر ایران تقدیر میشود.
مدرکل بهزیستی استان اصفهان خاطرنشان کرد: این جشنواره پیام توانایی معلولان به جامعه است و نشانهای است برای معلولان که استعدادهای خود را بشناسد و آن را به عمل برسانند، مطالبه اصلی از مسؤولان مناسبسازی معابر شهری برای معلولان است.
در پایان این برنامه که همزمان با میلاد باسعادت حضرت زینب(س) برگزار شد، به ۲۵ اثر برگزیده معلولان، برگ زرین و جوایز نقدی اهدا شد.