سه شنبه, ۲۵ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2025-01-14
کد خبر: 14210 |
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۶:۰۱ | ارسال توسط :
17 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان

سخنگوی صنعت برق استان اصفهان با اشاره به قطعی برق سه روز در هفته برای شهرک های صنعتی گفت:  مدیریت بار برای شهرک های صنعتی دارای نیروگاه خورشیدی اعمال نمی شود.

ره آورد اخبار: قطعی برق صنایع یکی از مشکلات عمده‌ای است که این روزها بسیاری از واحدهای صنعتی و شهرک های صنعتی با آن مواجه هستند و موجب نارضایتی و گلایه‌های فراوانی شده است. این مشکل، تأثیرات گسترده‌ای بر تولید، بهره‌وری و اقتصاد این واحدها گذاشته و خسارت هایی برای آنان داشته است.

قطعی برق موجب کاهش بهره‌وری و از دست رفتن زمان تولید می‌شود و به تجهیزات و ماشین‌آلات نیز آسیب می رساند و واحدهای صنعتی باید برای تأمین برق اضطراری از ژنراتورها و منابع جایگزین استفاده کنند که این امر باعث افزایش هزینه‌های عملیاتی می‌شود.

همچنین قطعی برق خطرات ایمنی را افزایش می‌دهد، به ویژه در واحدهایی که به سیستم‌های اتوماسیون و تجهیزات حساس وابسته هستند و توقف‌های ناگهانی برق کیفیت محصولات تولیدی را تحت تأثیر قرار داده و باعث افزایش فشارهای روانی بر کارکنان و مدیران واحدهای صنعتی شود و به کاهش رضایت شغلی منجر شده است.

این مشکلات نشان‌دهنده اهمیت مدیریت بهینه مصرف برق و لزوم یافتن راهکارهای موثر برای کاهش تأثیرات منفی قطعی برق بر واحدهای صنعتی است.

داوود قاسمی، سخنگوی صنعت برق استان اصفهان در گفتگو با  ره آورد اخبار با اشاره به قطعی برق سه روز در هفته برای شهرک های صنعتی اظهار کرد: در حال حاضر برنامه قطعی برق در شهرک های صنعتی سه روز در هفته، ساعت ۸ صبح امروز تا ۶ صبح فردا به مدت تقریبی ۲۲ ساعت و بر اساس توافق و تعامل با هیات امنای شهرک صنعتی اجرا می شود.

قاسمی با اشاره به اینکه در شهرک‌های صنعتی فیدرها بطور کامل قطع نمی شود خاطر نشان کرد: ده درصد برق شهرک های صنعتی به خاطر مصارف عمومی شهرک مثل روشنایی محوطه، سرمایش، گرمایش کارگاه‌ها قطع نمی‌شود.

سخنگوی صنعت برق استان اصفهان تصریح کرد: ما میزان برق مصرفی شهرک‌های صنعتی را رصد می کنیم یعنی شهرک صنعتی از آن ده درصد میزانی که مجاز است مصرف کند اگر به سی یا چهل درصد برسند برق شهرک صنعتی بطور کلی قطع خواهد شد.

قاسمی اضافه کرد: براساس توافق های مختلف که با هیات امنای شهرک های صنعتی، فرمانداری و … صورت می گیرد مدیریت مصرف برق در شهرک های صنعتی انجام می شود.

وی با تاکید بر اینکه سعی کردیم بیشترین تعامل را با بخش تولید و صنعت داشته باشیم و در کنار شهرک های صنعتی باشیم تا بهتر از شرایط سخت عبور کنیم افزود: در سال ۱۴۰۴ قاعده متفاوت خواهد بود و شهرک های صنعتی باید به سمت احداث نیروگاه های خورشیدی حرکت کنند.

قاسمی اضافه کرد: مشترکان برق چه آنهایی که در محل و چه آنهایی که خارج از شهرک صنعتی هستند باید متناسب با ظرفیت های مجموعه دیماند مصرفی شان اقدام به احداث نیروگاه خورشیدی کنند.

سخنگوی صنعت برق استان اصفهان تصریح کرد: برای مشترکانی که به صورت یک شیفت کار هستند باید ۵۰درصد دیماند مصرفی شان را باید نیروگاه خورشیدی احداث کنند، مشترکانی که دو شیفت کار هستند  باید حدود شصت و پنج درصد دیماند مصرفی و مشترکانی که سه شیفت کار هستند هشتاد درصد دیماند مصرفی که تقریب معادل سی و پنج درصد انرژی مصرفی ماهیانه آنهاست را باید نیروگاه خورشیدی احداث کنند، این نیروگاه‌های خورشیدی باید احداث شود تا در زمان مدیریت بار، قطعی برق برای این شهرک های صنعتی اعمال نشود.

وی در پاسخ به گفته چند روز قبل محمدباقر الفت، معاون قوه قضاییه خطاب به صنایع گفته براساس قانون ۵۷۶ مجازات اسلامی، قطع کنندگان برق صنایع به یک تا ۵ سال انفصال از خدمات محکوم می‌شوند، جنجال و هیاهو نکنید، برقتان را قطع کردند، بروید کلانتری و یا دادسرای محل، شکایت کنید اظهار داشت: میزان برق تولیدی کشور در حال حاضر نمی تواند جوابگوی تقاضای کل مصرف باشد و وزارت نیرو مجبور است با توجه به محدودیت های تولید و سوخت با برنامه ریزی مدیریت بار در کشور را اجرا کند و  این برنامه واحدهای صنعتی، کشاورزی، اداری و خانگی را شامل می شود و هیچ گریزی از این راه وجود ندارد.

قاسمی ادامه داد: مشترکان بر اساس این قانون می توانند شکایت کنند ولی وزارت نیرو چاره ای جز مدیریت بار ندارد، زمانی که تولید برق وجود ندارد، شکایت به نتیجه‌ای نمی رسد.

سخنگوی صنعت برق استان اصفهان تصریح کرد: نیروگاه خورشیدی شهرک صنعتی با ظرفیت ۸۰درصد دیماند مصرفی، تنها ۱۶ درصد برق مورد نیازشان را تامین می کند و بقیه نیاز آنها را ما باید از شبکه به صورت برق پایدار تامین کنیم با این حال این نیروگاه‌های خورشیدی کمک کننده هستند.

وی گفت: بر اساس برنامه اداره و نهادهای دولتی هم موظف شده اند برای تامین ۲۰ درصد برق مصرفی خود نیروگاه خورشیدی احداث کنند.

گفتنی است ۳۶ درصد برق تولیدی در کشور در بخش صنعت مصرف می‌شود و بخش خانگی با ۳۱ درصد، کشاورزی با ۱۴ درصد و عمومی با ۹ درصد در رتبه‌های بعدی مصرف قرار دارند. همچنین ۸ درصد برق تولیدی کشور به سرفصل سایر مصارف، یک درصد برای صادرات و یک درصد نیز برای روشنایی معابر عمومی اختصاص دارد.

منبع خبر «» است و پایگاه خبری ره آورد اخبار در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 14210 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره    پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری ره آورد اخبار مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری ره آورد اخبار در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید