آخرین دستاوردهای رشته تغذیه و علوم غذایی و تبادل افکار و نظرات متخصصین در نخستین کنگره انجمن علمی تغذیه ایران در در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ارائه میشود.
ره آورد اخبار: سید محمد حسین روحانی، رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهارداشت: ارائه آخرین دستاوردهای رشته تغذیه و علوم غذایی و تبادل افکار و نظرات متخصصین این رشته و همچنین بیان چالش های پیش رو و تعیین راهکارها از جمله اهداف نخستین کنگره انجمن علمی تغذیه ایران است.
وی با بیان اینکه تغذیه جزو رستههای بین رشته است و به همین دلیل در این کنگره به غیر از متخصصان حوزه تغذیه از متخصصان رشتههای مختلف پزشکی نیز دعوت شده و در این کنگره حضور دارند افزود: کنگره با مشارکت دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و انجمن علمی تغذیه ایران برگزار میشود.
روحانی به محورهای برگزاری کنگره سه روزه تغذیه اشاره کرد و افزود: تغذیه بالینی، تغذیه جامعه، تغذیه ورزشی، صنایع غذایی، مکملهای دارویی و غذایی و رژیم درمانی و خدمات آزمایشگاهی از جمله شش محور اصلی کنگره است.
وی با بیان اینکه براساس ۴۲ محور فرعی کارگاه های علمی آموزشی و همچنین پنل های در نظر گرفته شده است که در سه روز برگزاری کنگره برپا میشود، افزود: ایجاد بستری برای هم افزایی علمی بین متخصصین رشته تغذیه و رشته های دیگر پزشکی از مهمترین هدف کنگره است که منجر به ارتقاء سلامت شود.
رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مهمترین چالش پیش روی را بیمه نبودن خدمات درمانی متخصصان تغذیه دانست و گفت: در راستای کاهش هزینهها و گسترش خدمات تغذیهای به جامعه مردمی بدنبال بیمه کردن ویزیت متخصصین تغذیه هستیم.